Ce trebuie sa faci

Ce trebuie sa faci

Înscrie-te aici, la una dintre cursele programate de noi, ÎNSCRIEREA ESTE GRATUITĂ!

Daca dorești poți face o donație care va merge către Asociația Magic și va fi folosită pentru Fondul de urgența pentru spitale.

Ne vedem în concursul virtual  pe care îl programăm în aplicația Rouvy (download Rouvy).

Cum trebuie să faci?

➡️Înscrie-te prin platforma noastră de înscrieri.

➡️Donează oricât vrei și așteaptă pe e-mail codul de confirmare pentru intrarea în cursă.

➡️ Descarcă-ți aplicația Rouvy, fă-ți cont (ai gratis 14 zile). Atenție ca în momentul înscrierii pe Race Hub, numele utilizatorului folosit în aplicație să corespundă cu numele utilizatorului Rouvy declarat în formularul Race Hub.
➡️ Intră în Online Races/Scheduled, selectează cursa la ora programată pentru start. (Ex. MARVIN 2020 – Pedalăm Pentru Viață);
➡️ Introdu codul de acces primit pe e-mail (în secțiunea marcata cu roșu în imaginea de mai jos) și eșți gata de start alături de toți participanții. Descarcă aplicația din timp, pentru a-ți personaliza profilul și să nu intri în criză de timp.
❗️Înscrierile pentru competițiile programate în week end se închid în seara dinaintea curselor, la ora 20:00, iar pentru competițiile programate în timpul săptămânii se închid în ziua curselor, la ora 10:00 AM! Codurile de acces se vor primi imediat după închiderea înscrierilor, prin urmare nu uita să iți verifici e-mailul atât în inbox cât și în căsuța de spam.

✴️Dacă nu ai home trainer, dar vrei să urmăreșți cursa virtuală live, Virtual Cycling Romania a identificat următorii pasi:
➡️descarci și instaleazi aplicația Rouvy AR. Mare atenție, mai există o aplicație Rouvy Mobile, care n-are acest feature;
➡️iți faci cont;
➡️apeși pe butonul Online Răce;
➡️identifici din lista cursa și apeși pe ea;
➡️ apeși pe butonul Watch și ai intrat că spectator în cursa;
➡️poți naviga apoi de la user la user din lista. Poți vedea live performanțele fiecăruia: power, cadence, speed și heart rate.

Pedalează alături de noi, donează, sau hai să ne susții!🚴‍♀️🚴‍♂️

La final, prietenii de la Race Hub vor face clasamente pe categorii, iar noi le vom premia cu o diplome  și cu felicitări tot online, bineînțeles.

Ca să participi la competiții este necesar sa ai un smart trainer pe care să-l conectezi la platforma Rouvy.

Cursele se vor desfășura pe track-uri reale, de la competițiile de ciclism din România.

Ne așteptăm la FAIR PLAY din partea voastră și suntem siguri că nu veți apela la dopajul tehnic. 🙂

La finalul seriei de competiții, toate donațiile vor fi direcționate  către  lupta împotriva COVID19!

#impreunapentruciclism       #pedalampentruviata